Förhandsboka nya Dreamcast-spelet Xenocider

Posted on by Adam Lundgren

Det är sannerligen fascinerande att Dreamcast fortfarande lever, på ett zombieliknande sätt. SEGA har sedan 15 år tillbaka officiellt begravt den, men konsolens fans och indieutvecklare har hållt den levande fram till idag. Nu har vi nöjet att presentera Retro Sumus nya Dreamcast-spel Xenocider, ett av få indieutvecklade spel helt i 3D. Spelet påminner rent spelmässigt om gamla SEGA Mega Drive-klassikern ‘Space Harrier’ och går att förhandsboka genom följande länk. Du väljer själv vilken region av spelets case du vill ha, oavsett vilken du väljer så kommer samtliga versioner att fungera i din Dreamcast, de är nämligen samtliga regionsbefriade.

På hemsidan hittar du även en länk till en demoversion av spelet som du kan ladda hem och testa.
xenocider-preorder-2 xenocider-preorder-3

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. Carlos Oliveros 27 september, 2016 at 12:16 - Reply

    Thank you for spreading the word about our project! :)

Leave A Response